Nesretni sudija naletio na udarac i samo se srušio na konopce
Foto - Screenshot

Bizarna scena

Nesretni sudija naletio na udarac i samo se srušio na konopce

Midhat Šljivak
Teme:

Bokserski sudija Jesus Granados doživio je prethodnog vikenda povredu tokom meča između Irvina Turrubiartesa i Gerarda Valenzuele.

Nezgoda se dogodila nakon što je sudija pokušao zaustaviti borbu, ali je zatim Turrubiartes uputio udarac koji je završio na prsima nesretnog sudije.

Odmah je bilo jasno kako sa sudijom nešto nije u redu. Odustao je od suđenja i ubrzo se srušio na konopcima ringa.

Hitna pomoć je brzo reagovala. Nesretnog sudiju su na nosilima iznijeli iz dvorane i on je prebačen u bolnicu.

Srećom, sudija Granados nije teže povrijeđen. Dobio je samo žestok udarac od kojeg mu nije bilo dobro u tom trenutku, ali je već otpušten iz bolnice.

Interesantno je svakako da su organizatori skinuli košulju sa sudije kako bi je dali zamjenskom sudiji koji je ušao u ring i završio je ovaj meč.

Treba svakako istaći daje pobjedu nokautom u ovoj borbi odnio čovjek koji je povrijedio sudiju. Turrubiartes je došao do 24. pobjede u karijeri u kojojoj još nema poraza.

S druge strane Valenzuela je doživio svoj prvi profesionalni poraz u 11. meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti