Taekwondo: "Prijatelji Hadžića 2013"

Taekwondo: "Prijatelji Hadžića 2013"

Adnan Beganović

U subotu 28. 9. 2013. godine u Kulturno Sportskom i Rekreacionom Centru u Hadžićima održat ce se 3. međunarodno takmičenje u taekwondou pod nazivom "Prijatelji Hadžića 2013". Organizator takmičenja je taekwondo klub Centar Hadžići, a pokrovitelj opčina Hadžići.

Takmičenje će se održati u svim kategorijama ml.kadeti/ml.kadetkinje, kadeti/kadetkinje, juniori/juniorke, seniori/seniorke. Vođeni dosadašnjim iskustvom očekuje se veliki broj takmičara kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja okruženja Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

Otvaranje takmičenja i defile takmičara će se održati u 15:00 časova istog dana, a prve kvalifikacione borbe će početi u 09:00 časova. Polufinalni i finalni mečevi će se nastaviti nakon ceremonije otvaranja prvenstva, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada tokom ceremonije zatvaranja prvenstva.

Za sve učesnike takmičenja je obezbjeđen popodnevni obrok “lunch packet”, kao i mnoge druge nagrade za osvajače medalja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.