Taekwondo takmičenje u Hadžićima

Taekwondo takmičenje u Hadžićima

U organizaciji Taekwondo kluba Zlatni ljiljani u subotu će u Hadžićima biti  održano 1. međunarodno multidisciplinarno takmičenje u taekwondou "Hadžići Open 2011."

Ova sportska manifestacija je prva takve vrste na prostorima općine Hadžići, jer će pored standardnog programa - sportske borbe, takmičari imati priliku da iskažu i svoje druge kvalitete kao što su kreativnost, brzina i snaga.

Očekuje se nastup taekwondoista iz cijele BiH, te iz  Hrvatske i Srbije. Pokrovitelj ovog prvenstva je Općina Hadžići, dok se sama manifestacija odvija kao dio tradicionalne manifestacije “Dani općine Hadžići”.

Takmičenje će biti održano u Kulturno-sportskom i rekreacionom centru u Hadžićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.