Tako jednostavno, a izuzetno brutalno: Na UFC 250 viđen nokaut godine

Garbrandt nokaturio Assuncaa

Tako jednostavno, a izuzetno brutalno: Na UFC 250 viđen nokaut godine

Admin Čaušević

Cody Garbrant je nokautom u posljednjoj sekundi druge runde pobijedio Raphalea Assuncaa na UFC 250 događaju. 

Nakon tri uzastopna poraza Garbrandt je impresivnim izdanjem stigao do pobjede nad Brazilcom u Las Vegasu.

Ovaj 28-godišnji Amerikanac je u prvoj rundi zadao nekoliko ozbiljnih udaraca Assuncau. U drugoj rundi obojica boraca su počela otvoreno.

Sekundu prije kraja nakon što je Brazilac satjerao Garbrandta uz ogradu oktagona uslijedio je kontranapad i fatalni udarac desnom rukom.

Assunsao je pao na patos i povratka mu nije bilo. Sudija je odmah proglasio kraj borbe. Amerikancu je ovo bila 12 pobjeda u karijeri. Ima još tri poraza.

[twitter]https://twitter.com/_jrickz/status/1269476357123330053[/twitter]

Top Komentari

GigantMostarski
Pogledajte borbu Cody Garbrand - Dominic Cruz. Bolje od sexa :D Drago mi je za Codya predobar borac kojeg nije bilo par godina. Sad je sve u glavi sredio i moze napast titulu opet. Jeda od najboljih kontrasa svoje kategorije
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi