Trebinje domaćin Balkanskog prvenstva u judou

Očekuje se nastup 150 takmičara i takmičarki

Trebinje domaćin Balkanskog prvenstva u judou

A. Haznadarević
Teme:

Balkansko prvenstvo u judou u konkurenciji seniora bit će održano sutra u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju.

Organizatori prvenstva očekuju učešće 150 takmičara i takmičarki iz Turske, Rumunije, Srbije, Albanije, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Grčke i domaćina Bosne i Hercegovine. 

 

Tehnički organizator prvenstva je Judo klub Leotar iz Trebinja na čelu s predsjednikom Judo saveza BiH Miodrgam Mrdićem, saopćeno je iz Judo saveza BiH. 

 

Bosanskohercegovački judo tim će predstavljati 25 sportista, a selektor Branislav Crnogorac očekuje najviše od reprezentativaca Amela Mekića, Mitra Mrdića, Ibre Miladina, Dražena Subotića, Franje Zadre, Larise Cerić, Dejane Komljenović i Aleksandre Samardžić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.