Mišići protiv dugog jezika: Brbljivac nije želio tuču, ali kada je počeo uslijedilo je (ne)očekivano

Obračun amaterskih boksera

Mišići protiv dugog jezika: Brbljivac nije želio tuču, ali kada je počeo uslijedilo je (ne)očekivano

Admin Čaušević

Obračun amaterskih boksera

Često su najglasnija usta ta koja ne mogu izdržati kada dođe do guranja. Čini se da tihi, i uvijek suzdržani, opasni tipovi čine najviše štete kad šake počnu letjeti.

Je li to zato što su više posvećeni cilju ili jednostavno nemaju toliko vruće krvi u sebi tokom borbe, tema je za raspravu, ali iznenađujuće je koliko često galamdžije dobiju po batinam.

Iako nam se sviđa kada neko ko provocira dobije ono što zaslužuje, video u nastavku je sušta suprotnost kada tip koji govori pokazuje da ipak ne važe uvijek ista pravila.

Naime, internetom je počeo kružiti snimak ulične borbe amaterskih boksera koju su na vrijeme zaustavili prolaznici.

Vrištao je hvaleći se: "Borio sam se u Sweatboxu!". Sweatbox bi se mogao odnositi na boksersku u dvoranu u Chathamu(SAD). Ne želi se boriti s tipom na ulici, izražavajući da bi se radije borio s njim u teretani.

Oglasi

U svakom slučaju, usprkos neodoljivoj tvrdnji o slavi, drugi, tiši muškarac prilazi kako bi započeo tuču dok drugi još uvijek drži svoju jaknu.

Ali "glasna usta" dorasla su izazovu, nudeći zapanjujuće brz protuudarac. Momak u bez majice je pao, ali je brzo ustao.

Tip u crnoj majici zadaje nekoliko lijepih udaraca prije nego što dođe ubojiti udarca s kojim je rivala oborio na pod.

Brz udarac nogom u rebra prije nego što se upusti u hrvanje dovodi do zapleta u borbi. Pripadnici javnosti dolaze zaustaviti stvari prije nego se tip u toplesu uguši do smrti.

Oglasi

Na sreću sve je završilo bez težih posljedica, iako je obična rasprava mogla dovesti do tragedije.

Pokušaj glume doveo do velike bruke

Dosta je snimaka iz svih dijelova svijeta na kojima se muškarci, ali i žene obračunavaju, kako u dogovorenim borbama, tako i u onim sasvim slučajnim.

Mnogi pokušavaju da se proslave na ulici. Često se međutim izgori u želji da se proslave, a jedan takav snimak pojavio se prošlog mjeseca. 

Ratobroni lik na ulici je pokušao glumiti boksera. Očigledno je bio veoma pripit, pa mu je plan da s leđa nokautira protivnika propao.

Nesretnik je očigledno bio dio ulične tuče. Kada je gotovo sve završeno on je bio taj koji je želio zadati posljednje udarce, ali mu to nije pošlo za rukom.

[twitter]https://twitter.com/AwardsDarwin_/status/1544214053664575488[/twitter]

Promašio je jednog momka, zatim i drugog, a kako je zamahnuo punom snagom, razbio se na cesti.

Ova situacija je nasmijala mnoge. Ratoborni bokser poprilično se obrukao u pokušaju da nokautira protivnika i sigurno je da će biti predmet ismijavanja kod onih koji ga poznaju.

Ovakve scene su postale česte na ulicama. Čak i mnogi borci vole da isprobaju snagu na ulici, a likovi poput ovih nemaju nikakve šanse da se odbrane.

Oglasi