Istetovirani dečko bez majice je krenuo na izbacivača, jednim udarcem je "pomnožen sa nulom"

Nije dugo izdržao

Istetovirani dečko bez majice je krenuo na izbacivača, jednim udarcem je "pomnožen sa nulom"

A. Čaušević

Ljudi se sukobljavaju iz različitih razloga i na različitim mjestima. Međutim, jedna od najgorih pogrešaka koju možete učiniti jest svađati se sa zaštitarom. 

Ako s vaše strane ne budete oprezni, mogli biste dobiti batine od zaštitara koji obično ne pokazuju milost kad su gurnuti uza zid. Svako ko bi obično započeo tučnjavu sa zaštitarom je ili pod utjecajem droga ili alkohola.

Kada se ti ''poroci'' uzimaju, oni na neki način utječu na visoku razinu samopouzdanja koja vas tjera da smanjite svoju navodnu težinu.

Dakle, besmisleno bi bilo da se zdrava osoba odluči potući sa zaštitarom s obzirom na činjenicu da su oni najčešće vrlo krupni.

Video jedne tuče između izbacivača i nekontrolisanog muškarca najbolje potvrđuje prethodne tvrdnje. U videu je muškarac bez majice prešao ulicu do mjesta gdje je ćelavi izbacivač stajao na drugom kraju ceste.

Izbacivači su obično obučeni bivši borci koji itekako poznaju borilačke vještine i znajukako se odbraniti od napada.

Oglasi

Načinom na koji je polugoli dečko hodao, odisao je visokim samopouzdanja zbog koje bi čovjek imao osjećaj da se sprema izabrati nekoga njegove veličine.

Kako se približavao izbacivaču, postalo je previše očito da je, s obzirom na veličinu, u velikom nedostatku. Izbacivač je bio golem i znatno viši od čovjeka bez majice.

Pravo porođenje ovog okršaja bilo bi to da se neko iz poluteške kategorije suprotstavio profesionalcu u teškoj kategoriji.

Na snimku su posmatrači savjetovali muškarcu bez majice da se ne obračunava sa izbacivačem jer će u suprotnom dočekati bolno prizemljenje.

Sva upozorenja i molbe posmatrača bila su uzaludna jer je "nabijani" dečko bio uporan i pun samopouzdanja da može riješiti zaštitara.

Međutim, izbacivač je bio spreman za obračun te je udario muškarca bez majice ravno u lice, a on je odmah pao na tlo.

Promatrači su ushićeno uzvikivali, a neki od njih hvalili su izbacivača jer je izveo takedown kakav je bio moguć samo u MMA borbama.

Izbacivač je ostao na čovjeku nekoliko minuta, pokušavajući ga ugušiti i dokrajčiti. Srećom po tog čovjeka, izbacivač je ustao nakon brojnih molbi ostalih prisutnih.

Oglasi