Tuča na presu nakon meča

Chisora: Pucaću u Davida Hayea

Tuča na presu nakon meča

M. Skaka

Nakon što je sinoć u Minhenu jednoglasnog sudijskom odlukom poražen u meču protiv Vitalija Klitschka, Dereck Chisora poludio je na pres konferenciji i potukao se sa Davidom Hayeom.

Bokseri su koristili čaše i flaše, letjeli su stativi, a nakon što su razdvojeni pobješnjeli Chisora govorio je u kamere:

"Ubiću Davida Hayea! Fizički ću ga ubiti, pucaću u njega. Udario me je flašom."

S druge strane, razbjenog i krvavog čela stajao je Adam Booth, menadžer Davida Hayea.

Sve je počelo nakon što je Chisora na konferenciji za štampu ismijavao Hayea zbog njegovog poraza od Wladimira Klitscha u meču koji ga je koštao titule. David Haye se iz publike umješao u pres konferenciju, a odgovorio je i na provokacije, te predložio meč između njih dvojice, ali za Chisoru je to već bio poziv da siđe sa scene i odmah krene u akciju.

Uostalom, pogledajte sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.