Istetovirani "mangup" nakon nesreće napustio vozilo i krenuo na starca, doslovno je izuven iz cipela

Stravičan nokaut

Istetovirani "mangup" nakon nesreće napustio vozilo i krenuo na starca, doslovno je izuven iz cipela

A. Čaušević

Koliko puta ste se do sada susreli sa situacijom da tokom vožnje naletite na nervozne vozače?

Dosta je vozača koji voze neoprezno i smatraju da su u pravu. Veliki je i broj onih koji su nervozni tokom vožnje, pogotovo kada se nađu u gužvi.

Nije ni rijetkost vidjeti fizičke obračune na sred ulice usred neoprezne vožnje kada obje strane smatraju da su u pravu i da su drugi krivi za nesreću. 

Jedna takva tuča viđena je i nedavno u SAD-u uz zaista stravičan nokaut. 

Jedan istetovirani dečko je napustio svoje vozilo i krenuo da se obračuna sa starijim čovjekom, a nije ni sanjao šta će ga dočekati. 

[twitter]https://twitter.com/FightsVro/status/1527434606391095296[/twitter]

Oglasi

Na prvu je mislio da će lako izaći sa znatno starijim čovjekom od sebe, ali vješti starac je bio i više nego spreman za izazov. 

Starac je očigledno u prošlosti trenirao boks jer je odmah zauzeo taj stav i kroz nekoliko sekundi je patosirao "nabrijanog mangupa".

Džeparoši izabrali pogrešnu metu, zauvijek su zažalili

Mnogi od nas ili naša djeca su bila žrtve lopova, džeparoša i nasilnika koji pokušavaju da iznude novac, mobitele ili skupe stvari kako bi stekli materijalnu korist.

Internetom je počeo kružiti video iz SAD-a na kojem se najbolje vidi zašto je ponekad neophodno pokznavati borilačke vještine.

Naime, jednog momka su pokušala zaskočiti dvojica džeparoša, jedan je čak izvaio i teleskopsku palicu, ali mu spasa nije bilo.

Dečko u bijeloj majici je nasilnicima uputio nekoliko žestokih i preciznih udaraca, a interesantno da je istog tipa nokautirao dva puta u 30 sekundi.

[twitter]https://twitter.com/renjifights/status/1528455284921978886[/twitter]

Zanimljivo da se "glavni" nasilnik, koji je izvadio palicu i nastojao da bude opasan,prvi povukao i više ništa nije smio da poduzme.

Nemilom incidentu je prisustvovalo još nekoliko muškaraca koji su gulavnom sve posmatrali i tek kad su vidjeli da su nasilnici dobili batine, odlučili su da smire situaciju.

Oglasi