Tyson ne žali zbog divljeg života

"The Baddest Man on the Planet"

Tyson ne žali zbog divljeg života

Odgrizao je uho suparniku u ringu, izgubio imetak vrijedan oko 250 milijuna eura, odslužio je kaznu zbog silovanja, ali Mike Tyson ne žali ni za čim.

"Sve što sam napravio, dobro i loše, napravilo me jednim od najboljih boraca u povijesti.", govori Tyson o svom turbulentnom životu.

"Sretan sam zbog toga što sam bio divlji i neobuzdan. Cijelog života sam slušao o bokserima koji su divljaci, čudovišta, životinje... Sve to ih je učinilo gotovo neljudskima i volio sam sablazan koja ih je pratila.", otkrio je Tyson i dodao kako je uspješno utjelovio zloglasne prethodnike:

"Oni su nastavili živjeti u mojoj glavi u motivirali su me da budem ono što sam na kraju i postao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti