U ringu je div od 221 centimetar: Pred njim drhte svi i rijetko ko se usudi izazvati ga

Jordan Omogbehin je nova zvijezda

U ringu je div od 221 centimetar: Pred njim drhte svi i rijetko ko se usudi izazvati ga

M. Šljivak

Jordan Omogbehin, ime je diva koji se u prethodnom periodu pojavio u čuvenoj WWE federaciji.

Ovaj 26-godišnjak je svoj debi imao u NXT-u (dio WWE) prošle godine i odmah je privukao pažnju. Radi se o momku iz Nigerije, koji je u SAD-u pokušao izgraditi košarkašku karijeru, ali nije uspio.

Ipak, našao je svoj put među zvijezdama. Pravi potez je bio dolazak u trening-centar WWE-ja, te je Omobehin sve popularniji.

Nigerijac trenutno ima dvostruku ulogu u WWE federaciji. Pored borbi, on je i član osiguranja Shane McMahon, sina vlasnika WWE Vincea McMahona.

Treba svakako istaći da je Jordan jedan od najvisočijih kečera ikad. Ispred njega su samo legendarni Andre The Giant koji je imao visinu od 224 centimetra, te Giant Gonzalez sa visinom od 244 cm.

Jordana se svakako rijetko ko usudi izazvati. Sama njegova pojava izaziva strah u kostima i zaista izgleda nevjerovatno.

Top Komentari

Spartak
Najviših magare, ne najvisočijih ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi