UFC ne želi Fedora

Dana White došao na svoje

UFC ne želi Fedora

Adnan Beganović

Predsjednik UFC organizacije, Dana White, dugo vremena pokušavao je u svoje okrilje dovesti ruskog borca Fedora, no promotorska kuća koja se brine o ruskom borcu uporno je odbijala svaku ponudu koja je dolazika od UFC-a.

Međutim, nakon što je Werdum porazio Fedora, Dana White došao je na svoje.

"Mediji su od njega napravili nešto posebno. U UFC-u se boriš s najboljim borcima svijeta triput godišnje. On se nije borio protiv nikog značajnog od 2005. godine. To je u najmanju ruku smiješno. Mediji su ga kreirali", rekao je predsjednik UFC-a i dodao:

"Ne želim više da čujem za njega. Svi govore da je on velik, a ja kažem da nije. Izgubio je od Werduma, čovjeka kojeg smo potjerali iz UFC-a zbog poraza. I mislite da sad zaslužuje doći u UFC i boriti se protiv najboljih? Nema šanse!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.