UFC objavio neviđeni ugao nokauta: McGregor za 13 sekundi uništio Josea Alda

Skoro pet godina nakon nezaboravne borbe

UFC objavio neviđeni ugao nokauta: McGregor za 13 sekundi uništio Josea Alda

E. Čaušević

Conor McGregor i Jose Aldo prije pet godina imali su spektakularnu borbu o kojoj se i danas priča.

McGregor i Aldo su se borili za titulu prvaka u UFC-u, a ova borva se čekala mjesecima. Međutim, na iznenađenje svih fanova borilačkih sportova okršaj McGregora i Alda trajao je svega 13 sekundi.

Irski borac uništio je svog protivnika za samo 13 sekundi i tada je svima pokazao o kakvom borcu se radi. McGregor je nokautirao Alda, a UFC je pet godina kasnije objavio video nokauta iz ugla koji još uvijek nije viđen.

McGregor je jednim udarcem uzdrmao Alda koji se srušio na pod, a sudija je odmah morao reagovati i prekinuti meč. Nakon toga McGregor je plesao po kavezu i slavio je svoju pobjedu s fanovima koji su bili oduševljeni njegovim nokautom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi