UFC zvijezda brutalno nokautirala starijeg čovjeka u restoranu

Izazvao je pravi haos

UFC zvijezda brutalno nokautirala starijeg čovjeka u restoranu

M. Šljivak

Ogroman skandal napravio je sinoć UFC-ov borac velter kategorije Mike Perry.

Ovaj 28-godišnjak je snimljen u jednom restoranu kako brutalno nokautira jednog starijeg čovjeka, a ukupno su povrijeđene tri osobe, među kojima je i djevojka UFC borca.

Perry je brutalno nokautirao starijeg gospodina koji je navodno vrijeđao Perryja na rasnoj osnovi, a čovjek je dugo ležao bez svijesti, sve do dolaska hitne pomoći koja ga je prevezla u bolnicu.

[twitter]https://twitter.com/MMAEejit/status/1281014903206293505[/twitter]

Naravno, neko je sve stigao da snimi, pa bi Perry nakon ovog incidenta mogao imati ozbiljnih zakonskih problema.

Mike Perry je prije dvije sedmice imao posljednji meč kada je odlukom sudij apobijedio Mickeyja Galla, a u MMA karijeri je na omjeru od 14 pobjeda i šest poraza.

Top Komentari

RZ88
Koliko vidim da je ovaj stari p*donja krenuo prvi na njega. Nek ga je rasuo.
1 1
Atromitos
MP mašina??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti