Deset sekundi lude akcije: Pohotne brineta i plavuša bez granica, ćelavcu u pozadini stale oči

Privukle su ogromnu pažnju

Deset sekundi lude akcije: Pohotne brineta i plavuša bez granica, ćelavcu u pozadini stale oči

Admin Čaušević

Zvijezde platforme za odrasle OnlyFans, Whitney Johns i Amber O'Donnell poljubile su se tokom sučeljavanja na dan prije njihove međusobne borbe, a posebnu pažnju privukla je reakcija muškarca koji je stajao u pozadini.

Posljednjih mjeseci postala je normalna pojava da se zvijezde OnlyFansa okušavaju u borilačkim sportovima te odluče da uđu u ring kako bi pokazale svoje vještine. Naravno, sve iz razloga da sebi podignu popularnost.

Vagali su se u samo 24 sata šrijevečeri borbe, ali činilo se da između njih dvije uopšte nema zle krvi. Zapravo, bilo je sasvim suprotno jer je Johns poljubila O'Donnella u usta.

Ali O'Donnell nije ostala dužna te je uzvratila na uslugu zgrabivši Johns prije nego što se glam duo počeo maziti.

Pohotne plavuša i brineta su ostavili zaprepaštenim sve one koji su gledali, pa čak i voditelje na pozornici koji nisu ni trepunuli dokom 10 sekundi ludila.

"Nisam sasvim siguran što se ovdje dogodilo večeras", rekao je vidno iznenađeni voditelj vaganja Andy Sheppard.

Jedan od fanova nije bio iznenađen te je jasno kazao zašto je došao na vaganje: "Ovdje sam zbog toga."

"Između mene i Whitney postoji velika ljubav. Mislim da je Whitney sportašica i mislim da ćemo s boriti pet punih rundi", poručila je O'Donnell.

U ranijim borbama su obje influenserice upisale poraze, a sada se nadaju svojoj prvoj pobjedi.

Inače, Whitney Johns  sa skoro milion pratitelja na Instagramu još uvijek radi na svojoj popularizaciji, dok se isto može reći i za  Amber O'Donnell koju prati manje od 150.000 pratitelja.

Oglasi