Vapaj bivšeg UFC borca: Pomozite mi da sahranim majku...

Tužna molba preko Instagrama

Vapaj bivšeg UFC borca: Pomozite mi da sahranim majku...

Iskusni MMA borac Bryan Caraway oglasio se preko društvenih mreža uz tužnu molbu.

Naime, on traži finansijsku pomoć kako bi mogao sahraniti majku. Ona je nedavno preminula i Bryanu je potrebno 12.000 dolara kako bi je sahranio.

Zato je posegnuo za pomoć preko društvenih mreža, a do sada je prikupio trećinu tog iznosa, odnosno četiri hiljade američkih novčanica.

"Moja majka je preminula i sahrane su brutalno skupe. Nisam imao pojma koliko to zapravo košta, a ja svoju mamu volim više od svega. Ona je bila najsnažnija i najhrabrija žena koju sam ikada upoznao. Njeno srce je bilo od zlata i vidjela je samo dobro u ljudima. Nije bila majka samo meni već mnogima i dala bi sve što ima da nekome pomogne. Zbog svega što je uradila tokom života odužio bih joj se sahranom kakvu zaslužuje jer želim da proslavim njen život. Mrzim što ovo radim i što molim za pomoć, ali pomozite mi da organizujem sahranu za svoju majku. Donirajte, dijelite ovo, novac je prijeko potreban. Moram da se brinem o hendikepiranom ocu i nećaku pored svega", napisao je Bryan preko Instagrama.

On je tokom karijere bio i član UFC-a. Za tu organizaciju odradio je osam borbi, ostvario pet pobjeda i upisao tri poraza. Posljednju borbu u UFC-u odradio je prije dvije godine. Ostaje upitno kako je moguće da nema 12.000 dolara...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAgQ4kjFb4W/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Jarane bas se ne isplati umirati u takvim okolnostima
0 2
Zeleni_zub
Kakvu on sahranu pravi za 12.000?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi