Protivnik je molio Boga da izađe čitav iz ringa: Kralj šamaranja je ubitačan u boksu bez rukavica
Foto - Screenshot

Brutalni udarci

Protivnik je molio Boga da izađe čitav iz ringa: Kralj šamaranja je ubitačan u boksu bez rukavica

Midhat Šljivak

Ruski farmer Vasily Kamotsky postao je širom svijeta poznat kao veliki šampion u šamaranju.

Ogromni Rus težak preko 150 kilograma brutalno je šamarima nokautirao protivnike, ali prošle godine se odlučio isprobati i u boksu bez rukavica.

Tamo je naravno uvijek veliki favorit. Njegova masa i snaga su previše za gotovo sve koji uđu u borbu s njim, a tako je bilo i ovog puta.

Nesretni protivnik nije znao šta ga je snašlo u ringu sa Kamotskim. Dobio je žestoke batine i nekoliko puta je bio na podu u ovom meču.

Na kraju je sudija odlučio da prekine meč. Izraz lica protivnika jasno pokazuje da je i protivniku bilo dosta jer je dobio zaista žestoke udarce.

Podsjetimo se i kako je Kamotsky tokom šamaračke karijere brutalno završavao protivnike.

Top Komentari

HiTi
Bolesno mi je ovo,... Nema ni S od sporta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi