Vjenčanje za pamćenje: Mladenci umjesto prvog plesa završili u žestokom obračunu
Foto - Screenshot

Sve su odradili savršeno

Vjenčanje za pamćenje: Mladenci umjesto prvog plesa završili u žestokom obračunu

M. Šljivak

Jedan mladi bračni par iz Sjedinjenih Američkih Država odlučio je na fenomenalan način obilježiti svoje vjenčanje.

Ovi mladi sportisti stali su na ludi kamen i priređeno je veliko veselje s ogromnim brojem zvanica.

Ipak, apsolutno niko nije očekivao da će na svadbi umjesto prvog plesa gledati borbu mladenaca koji su na genijalan način 'proslavili' stupanje u bračnu zajednicu.

Oboje su očigledno jiu jitsu majstori i umjesto plesa odabrali su da gostima prikažu majstorije na tatamiju. U tome su itekako uspjeli.

Mladenci su priredili istinski spektakl. Gosti su s velikim oduševljenjem gledali njihovu borbu i pružili su im ogromnu podršku.

Bilo je tu zaista sjajnih poteza s obje strane. Pobjednika nije bilo, ali je bilo istinskog zagrljaja nakon fenomenalno određenog posla.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/Ben_likescoffee/status/1580651090802282497[/twitter]

Komentari na društvenim mrežama su fenomenalni. Ovaj mladi par je sve oduševio i pokazali su da svadba ne mora biti dosadna kao što to često bude slučaj.

Ovi mladenci su umjesto prvog plesa završili u žestokom klinču. Međutim, pažljivo su sve izvodili kako ne bi došlo do povreda i na kraju su sve uspješno izveli.

Definitivno su ovakve stvari nešto itekako pozitivno u sumornom svijetu gdje se sve događa po nekom dosadnom šablonu.

Ovaj par se uspio veseliti, pjevati, plesati, pa i odraditi trening na vlastitom vjenčanju. Ipak, treba istaći da nisu prvi napravili ovako nešto jer su parovi i ranije znali 'zaplesati' na tatamiju.

Oglasi