Vjerovali ili ne? Bob Sapp se bori protiv medvjeda

Nevjerovatna borba

Vjerovali ili ne? Bob Sapp se bori protiv medvjeda

Midhat Šljivak

Američki MMA borac Bob Sapp završiće ovu godinu posve nevjerovatnom borbom.

Njegov protivnik u Kyokugen organizaciji biće, vjerovali ili ne, medvjed, a borba je na rasporedu 31. decembra u Japanu.

Sappu će se u ringu suprostaviti grizli medvjed. Amerikanac će u ringu biti omotan komadima mesa koji bi trebali privući medvjeda u borbu.

Japanci su vjerovatno ovog puta dobro pretjerali, ali očigledno da Sapp čini sve zbog novca kojeg je prethodnih godina zarađivao primajući batine širom svijeta.

Nekadašnji član organizacija K-1 i Pride je u karijeri na omjeru od 12 pobjeda i 18 poraza u kickboxingu. Na početku karijere je uspio dva puta da pobijedi legendarnog Ernesta Hoosta , ali u posljednjih 12 godina ima samo dvije pobjede.

U MMA-u je također krenuo dobro, ali je i tu ubrzo postao vreća za vježbanje i pored 11 pobjeda ima i 20 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi