Vladimir prije sa Adamekom nego sa Hayeom
Haye mora još čekati

Ništa od velikog okršaja

Vladimir prije sa Adamekom nego sa Hayeom

M. Maksimović

Hoćemo li i u 2011.godini ostati bez toliko očekivanog okršaja Vladimira Klitschka i Davida Hayea ? Po svemu sudeći nećemo, jer je Vladimir najavio meč protiv Dereka Chisore u aprilu mjesecu, David Haye će u maju za protivnika imati Ruslana Chagaeva.

Britanac je ovu borbu najavio za maj mjesec iznerviran nakon odluke Vladimira da boksuje protiv Chisore, međutim sada iz tabora Ukrajinca stiže informacija kako oni traže protivnika za drugu polovinu godine i to bi vrlo lako mogao biti Poljak Tomasz Adamek bivši svjetski prvak u poluteškoj i cruiser kategoriji.Iza Adameka je brojka od 44 meča u kojima je ostvario 43 pobjede, dok je samo jednom poražen i to 2005.godine u meču sa Chadom Dawsonom.Nezvanično se saznaje kako bi se borba održala u Poljskoj, na novom stadionu u Wroclawu, u septembru mjesecu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.