White tvrdi: McGregor je uzeo ogromnu pauzu

Deset mjeseci pauze

White tvrdi: McGregor je uzeo ogromnu pauzu

M. Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White objavio je kako prva zvijezda organizacije Conor McGregor neće u oktagon u narednih deset mjeseci.

Posljednji meč irski borac je imao u novembru kada je pobijedio Eddieja Alvareza za naslov lake kategorije, ali čini se kako ovaj pojas neće brati gotovo do kraja naredne godine.

Njegova djevojka je trudna, pa bi Conor mogao dobiti gotovo godinu dana pauze.

"Razgovarao sam s njim i uzeo je slobodnih 10 mjeseci. Svi pričaju o Conoru, a on uopće nije u mojim planovima u ovim mjesecima koje je uzeo", istakao je White.

To bi moglo značiti i da će UFC dobiti privremenog prvaka lake kategorije, koji bi se mogao boriti protiv McGregora kada ovaj odluči da se vrate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi