Žestok obračun profesionalnog borca sa dvojicom momaka

Knight u okršaju van ringa

Žestok obračun profesionalnog borca sa dvojicom momaka

M. Šljivak

Profesionalni borac Jason Knight, koji je jedan od članova Bare Knuckle promocije, našao se u žestokom obračunu van ringa.

Tokom noćnog izlaska Knight se sukobio sa dvojicom momaka u toaletu noćnog kluba i udarci su bili poprilično žestoki.

Nakon dosta teških udaraca sa obje strane osiguranje je prekinulo tuču, ali naravno, sve je dospjelo u javnost i nije prošlo bez snimka.

Knight je navikao na udarce bez rukavica. On je trenutno član Bare Knuckle promocije koja organizuje borbe golim šakama, a tamo je u za sada jedinom meču poražen od Artema Lobova nakon pet rundi žestoke borbe.

Dugo godina je je Knight gradio MMA karijeru. Bio je član i UFC-a, ali je dobio otkaz u novembru 2018. godine nakon četiri vezana poraza.

U MMA karijeri je na omjeru od 20 pobjeda i šest poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi