“Zlatni ljiljani” se pozlatili

Taekwando turnir u Vrbovcu

“Zlatni ljiljani” se pozlatili

Mladi članovi sarajevskog Taekwondo kluba “Zlatni ljiljani” ostvarili su lijep rezultat u Hrvatskoj. Borci iz Sarajeva na međunarodnom turniru u Vrbovcu osvojili su četiri medalje, po dvije zlatne i bronzane, i to u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji.

Bio je ovo 7. međunarodni “M-2” turnir, a u bh. prijestonicu stižu zlata kadeta Elmedina Čekrlije (do 33 kilograma) i Mirnesa Fetahovića (do 37), te dvije bronzane medalje, kadetkinje Amile Karšić (do 37 kg) i seniora Dine Glede (do 67 kg).

Treba kazati da je na turniru učestvovalo 48 klubova sa 480 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Njemačke i Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.