Zvijer ne želi čekati: Reug Reug se vraća po novu žrtvu

Kane želi novu borbu

Zvijer ne želi čekati: Reug Reug se vraća po novu žrtvu

Midhat Šljivak

Senegalski hrvač Oumar Kane, poznatiji kao Reug Reug, nedavno je debitovao u MMA svijetu

Njegove impresivne fizikalije bile su mu dovoljne da izdominira Sofianea Boukichoua i slavio je prekidom u drugoj rundi.

Reug Reug očigledno ima jasnu namjeru da napreduje u MMA svijetu, pa bismo ga tako veoma brzo trebali ponovo gledati u oktagonu.

"Želim se boriti veoma brzo. Uskoro ću znati ime novog protivnika", kratko je poručio Reug Reug.

Iako nije na vrhunskom nivou sigurno je da ova senegalska zvijer ne bi bila nikome lagan rival. Izuzetno je snažan, a sa dosta rada u profesionalnom MMA svijetu sigurno da bi mogao doći dosta daleko.

Vidjet ćemo kako će se u budućnosti pokazati, ali pred njim tek trebaju da se nađu ozbiljne borbe.

Mnogi afrički mediji uvjereni su kako će on jednog dana biti i UFC šampion, ali realno gledajući, usprkos strašnim fizikalijama, on je daleko od najjače svjetske organizacije.

Top Komentari

realno_govoreci
Kimbo Slice bio duplo veca zvijer pa znamo kako je prosao u oktagonu. Dzaba snaga kada se nema tehnike
1 0
AjdinVL
Sto se tice kimure ovo je Cro Cop upgraded version hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi