10 miliona i Salvio može ići
Salvio je već debitirao za argentinsku reprezentaciju

Argentina Apertura

10 miliona i Salvio može ići

Lanus je za svog najboljeg igrača Eduarda Salvija izvisio cijenu od 10 miliona eura, ali i odredio dva uvjeta. Prvi je novac odmah, a drugi da igrač može ići iz kluba tek na ljeto.

Direktor Atletico Madrida Jesus Garcia je boravio u Argentini gdje je pokušao dogovoriti transfer mlade argentinske zvijezde, ali se kući vratio neobavljena posla.

Atletico je bio spreman odmah platiti 6 miliona eura, pa je cijena povišena na 7,5, ali su iz uprave Lanusa bili vrlo jasno. Ispod 10 miliona Salvio ne ide nigdje.

Salvio ima važeći ugovor na još četiri i pol godine a Lanusom, ali su u klubu svjesni da igrač neće ostati toliko. Pored Atletica u redu za jednog od najboljih mladih igrača svijeta stoje Juventus, Fiorentina, Napoli, a pojavio se i Porto.

Prema informacijama iz Argentine, uprava Lanusa najvjerovatnije čeka razgovore s upravom Porta koji je navodno spreman platiti i više od 10 miliona eura kako bi u svoje redove dobio Salvija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije