2007. godine od njih se mnogo očekivalo, a gdje su danas?

2007. godine od njih se mnogo očekivalo, a gdje su danas?

3. Alexandre Pato (Milan/Brazil)

Endin Čaušević

Prije deset godina World Soccer magazin objavio je listu od deset najboljih mladih igrača svijeta kojima se predviđa velika budućnost.

Naravno, riječ je o napadaču o kojem se gotovo sve manje-više zna. Pato je bio veliki potencijal Milana za koji je odigrao nekoliko sjajnih sezona. Ipak, iako su mu predviđali da će daleko dogurati na kraju se to nije desilo zbog učestalih povreda. Prije nekoliko godina vratio se u Brazil, a prošlog ljeta odlučio se za novu epizovu u Evropi u dresu Villarreala. No, to mu nije baš uspjelo. Trenutno igra u dresu kineskog Tianjina.

Top Komentari

suarez7
2007 se i od mene puno ocekivalo
4 0
suarez7
De ba causa kas poceti sta normalno pisati. Nemoj se zaj visd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi