32-godišnji Brown potpisao za Portsmouth

32-godišnji Brown potpisao za Portsmouth

Edmir Škorić

Velike promjene ovog ljeta doživio je igrački kadar Portsmoutha. Danas su "mornari" potpisali još jednog igrača, riječ je o Michael Brownu (32) koji je stigao iz Wigan Athletica.

Wigan je, čini se, dobro prošao. 32-godišnji Michael Brown odrađuje posljednju godinu svog ugovora sa Wiganom, pa su ga ovi odlučili unovčiti prije nego li kao slobodan igrač napusti klub.

Tako je najkonkurentiji bio Portsmouth koji je Browna potpisao na dvije godine. Bivši igrač Fulhama po drugi put dolazi na Fratton Park, prvi put stigao je kao posuđen iz Manchester Cityja prije tačno deset togina. Portsmouthov trener Paul Hart vjeruje kako je iskusni vezista još uvijek sposoban dobro igrati.

"Michael je igrač koji je pokazao da može nastupati na toj razini. Jako je ratoboran i neko kome se divim već nekoliko godina. Igrali smo jedan protiv drugog, kada sam ja igrao u Sheffield Unitedu, a on je tada nastupao za Nottingham Forest."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.