500 novih stolica na stadionu u Vrapčićima

Od sutra kreće postavljanje

500 novih stolica na stadionu u Vrapčićima

Adnan Beganović

I dok se momčad Veleža nalazi na pripremama u Heiligenkreuzu agilna Uprava kluba radi na "ušminkavanju" stadiona u Vrapčićima.

Naime, kako SportSport.ba saznaje, a što je za naš porrtal potvrdio i direktor kluba, Sedin Tanović, sutra će početi radovi na tribinama stadiona u Vrapčićima, odnosno počet će se postavljati nove stolice.

"Dobre informacije imate. Zahvaljujući firmi Bekto Precisa iz Goražda u narednih nekoliko dana na tribinama će biti postavljeno 500 novih stolica. Tako ćemo ispuniti uslove koje je pred nas stavio Komitet za licenciranje", kratko nam je rekao Tanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.