80-godišnja Margaret očitala lekciju Fergusonu

Uoči današnjeg duela sa Plavcima

80-godišnja Margaret očitala lekciju Fergusonu

Adnan Beganović

Derbi 9. kola Premiershipa danas će od 17:00 sati odigrati Chelsea i Mancheter United, a uoči istog na klupskoj televiziji Crvenih vragova gostovali su nekadašnji igrači ovog kluba, David May i Quinton Fortine.

Pričali su nekadašnji fudbaleri Uniteda o velikim derbijima u Premiershipu, a onda se u emisiju uživo uključila i 80-godšnja Margaret, baka iz Rochdalea.

Simpatična bakica očitala je lekciju menadžeru Crvenih vragova, Sir Alexu Fergusonu i javno ga je zamolila da u današnjem derbiju ne igra u "dijamant formaciji".

"Lijepo vas molim, danas nemojte igrati s dijamantom protiv Chelseaja. Dajte da razgovaram i sa menadžerom. Navijam za United duže od njega", rekla je simpatična Margaret.

"Moramo se vratiti na normalnu formaciju. Da li ste primjetili koliko golova primate kada igrate u tom glupom sistemu. Nije baš zabavno kada imate 80 godina i kada morate gledati kako glupe golove primamo. Dobit ću srčani udar, a imam 80 godina. Sigurno ne želite da pretrpim srčani udar". dodala je vatrena navijačica Uniteda, a na njeno izlaganje na klupskoj televiziji osvrnuo se i sam Ferguson na press konferenciji.

"Jeste čuli šta je rekla Maragaret. Bolje da je ne uznemiravam. Ona je rekla da prestanemo koristiti Dijamant, bolje da je poslušam", uz smiješak na licu je izjavio Ferguson.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.