A sad u Evropu!

Predsjednik Želje nakon osvajanja Kupa

A sad u Evropu!

Predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo nakon sinoćnjeg osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine u Zenici čestitao je svojim igračima.

"Ponosan sam! Nikada nisam ni sumnjao u kvalitet ove ekipe. Sistemski smo podizali klub u ovih par godina, a nadam se da ćemo i u narednom periodu osvajati trofeje", rekao je nakon utakmice Sabahudin Žujo za SportSport.ba.

"Naša je želja da se plasiramo u Ligu prvaka ili Evropsku ligu i do tog cilja i možemo doći uz određeni poticaj lokalne zajednice i nadležnih struktura", dodao je Žujo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.