Abbiati: Igrali smo baš kao Milan

Nakon pobjede nad PSV-om

Abbiati: Igrali smo baš kao Milan

E. Škorić

Golman Milana, Christian Abbiati, oduševljen je nakon ubjedljive pobjede nad PSV-om u uzvratu play-offa Lige prvaka.

Milan je na San Siru slavio s 3:0 protiv gostiju iz Eindhovena i tako izborio nastup u grupnoj fazi Lige prvaka, što je svakako bio prioritet za italijansku momčad.

"Igrali smo kao momčad, igrali smo kao AC Milan. Poraz u Veroni nije bio nimalo ugodan pred ovu utakmicu, ali protiv PSV-a smo bili usredotočeni i koncentrirani", rekao je Abbiati, dodavši:

"Nij bilo lako jer je PSV sjajna momčad, ali mislim da smo zaslužili ovaj rezultat. BIt ćemo iz utakmice u utakmicu samo bolji i zaista posjedujemo kvalitet za velike stvari".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.