Abdellaoue sa tri gola savladao Werder
Abdellaoue

Abdellaoue sa tri gola savladao Werder

U golijadi na AWD-Areni Hannover je savladao Werder Bremen sa 3:2, unatoč velikoj dominaciji gostiju.

Već u drugoj minuti dosuđen je jedanaesterac za domaće kojeg je iskoristio Abdellaoue. Isti igrač u 38. minuti postigao je svoj drugi gol i udvostručio prednost domaćih.

Arnautović je u posljednjim trenucima prvog poluvremena na asistenciju Pizzara, pogodio mrežu gola Zielera, tako da se na domor otišlo sa prednošću od jednog gola za domaće.

Abdellaoue je nakon sat igre postigao hat-trick. Strijelac gola za Werder, Arnautović, dobio je crveni karton u 78. minuti, a gosti su samo pet minuta kasnije smanjili na 3:2 preko Pizzara, međutim nisu imali snage da naprave nešto više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.