Abdellaoue: Vjerujem u sebe

Nije odbacio mogućnost prelaska u Premiership

Abdellaoue: Vjerujem u sebe

Mohammed Abdellaoue, napadač Hannovera, nije isključio mogućnost prelaska u englesku Premier ligu.

Norveški napadač pruža sjajne partije u dresu Hannovera i privukao je pažnju mnogih engleskih klubova, od kojih je Arsenal pokazao najveće interesovanje.

"Imam još dvije godine ugovora. Možda i dobijem ponudu da isti produžim. Ja igram nogomet, a moj agent brine o tim stvarima. Ako se šta dogovodi ići će preko mog agenta", kaže Abdellaoue.

"Osjećam da dobro igram u Njemačkoj protiv dosta dobrih odbrana. Gledao sam Premier ligu, ali nikada ne znate kako je dok ne probate. Vjerujem u sebe i nikad se ne zna šta se može dogoditi", dodao je napadač Hannovera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.