Abid Mujagić se javio iz bolnice: Osjetio sam prije nekoliko dana slične tegobe, uplašio sam se

Fudbaler Slobode za SportSport.ba

Abid Mujagić se javio iz bolnice: Osjetio sam prije nekoliko dana slične tegobe, uplašio sam se

Abid Mujagić večeras je imao zdravstvenih problema po izlasku iz igre na utakmici Veleža i Slobode.

Fudbaleru crveno-crnih je pozlilo i ukazana mu je hitna pomoć u svlačionici, a zatim je prebačen u mostarsku bolnicu.

Mujagić će proći niz ispitivanja, a javio se za SportSport.ba iz bolnice. Ističe da je slične tegobe osjetio prije nekoliko dana.

"Osjetio sam već prije nekoliko dana slične tegobe, a evo večeras, nakon što sam izašao iz igre osjetio sam veliku mučninu. Uplašio sam se, no zahvaljujući prisebnoj reakciji doktora na stadionu, te osoblja kantonalne bolnice Dr.Safet Mujić sada je stanje puno bolje i osjećam se dobro, no dok se sve to dešavalo bio sam zaista loše", rekao je Mujagić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trenutno sam još uvijek u bolnici, radim detaljne pretrage, čekam nalaze, a kako stvari stoje vrlo vjerovatno da ću prenoćiti u mostarskoj bolnici", kazao je Mujagić koji se na svu sreću osjeća dosta bolje nakon što mu je pred kraj utakmice Veleža i Slobode pozlilo u svlačionici.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Matic
Bices ti dobro akobogda.
8 1
TMC
Nedaj se Abide.....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi