)
Abidal: Fabrice, uz tebe sam svim srcem

Veliki gest velikog čovjeka

Abidal: Fabrice, uz tebe sam svim srcem

Edmir Škorić

Barcelonin lijevi bek Eric Abidal poslao je poruku podrške Boltonovom veznjaku Fabriceu Muambi koji se bori za život nakon što je kolabirao u subotnjoj FA Cup utakmici protiv Tottenhama.

Obojica nogometaša dobivaju podršku sa svih strana, a Francuz, koji i sam prolazi teške trenutke i kojeg čeka transplatacija jetre, našao je vremena da Muambi poželi sve najbolje.

"Fabrice, uz tebe sam svim srce i uvijek si voljen. Mi smo s tobom, uz tebe i tvoju obitelj", poručio je Abidal.

Muamba je bolje i nastavlja svoj oporavak u London Chest bolnici. Iako je i dalje na intezivnoj njezi, njegov klub je poručio da je u mogućnosti disati samostalno, bez pomoći lijekova te je bio u stanju prepoznati članove obitelji.

Još nije određen datum kada će Abidal transplatirati jetru i kada će se vratiti treninzima Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti