Abidal izašao iz bolnice

Abidal izašao iz bolnice

Igrač Barcelone Eric Abidal je u srijedu navečer pušten iz bolnice na kućnu njegu nakon što je prije sedam dana operisao tumor na jetri. Iz Barcelone su poručili da su prezadovoljni njegovim stanjem.

"Naš je fudbaler dobio zeleno svjetlo za napuštanje bolnice u srijedu uveče. Trenutno se odmara kod kuće. Njegov oporavak teče dobro i dosad nije bilo nikakvih komplikacija", saopštili su iz Barcelone:

"Nastaviće da se oporavlja u svom domu, a za četiri nedjelje trebao bi biti u stanju da počne sa laganim individualnim treninzima, poslije kojih bi mogao da se priključi ekipi. "

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije