Abidal počeo sa lakšim treninzima

Abidal počeo sa lakšim treninzima

Nogometaš Barcelone Erik Abidal nepune tri sedmice nakon što mu je odstranjen tumor na jetri već je počeo sa lakšim treninizima.

Francuski defanzivac, koji je 24. marta izašao iz bolnice, u ponedjeljak je bio prisutan na treningu Barcelone. Iako nije pratio program kao i ostatak ekipe, Abidal je lakše trenirao što je dobar  znak da njegov oporavak teče po planu.

Za Abidala je ovo prvenstvo završeno, a ukoliko njegov dalji oporavak bude tekao bez problema, on će biti potpuno spreman za najveće napore početkom sljedeće sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije