Abidalu pronađen tumor na jetri

Operacija već u petak

Abidalu pronađen tumor na jetri

Eric Abidal, defanzivac Barcelone, u petak će morati na opreaciju kako bi mu se odstranio tumor iz jetre, saopštio je katalonski klub.

Operacije će biti izvršena u bolnici Clinic de Barcelona pod vodstvom dr. Josepa Fustera Obregona. Nije poznato koliko će francuski nogometaš odsustvovati sa terena.

"Ericu Abidalu je pronađen tumor na jetri. Na zahtjev igrača, klub će poštovati njegovu privatnost", stoji u saopćenju Barcelone.

Pep Guardiola će sada biti u problemima, no može se reći da to više nije važno, jer je u opasnosti život sjajnog Francuza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije