Abramović prokockao jahtu
Nije problem izgubiti jednu jahtu kada u ergeli ostaje ova od 114,5 metara

Abramović prokockao jahtu

Adnan Beganović

Bogati ruski tajkun i vlasnik londonskog Chelseaja, Roman Abramović, nakon što je u godinu dana izgubio pozamašnu svotu novca usljed svjetske ekonomske krize, prije nekoliko dana ostao je i bez jahte vrijedne oko 500.000 eura.

Naime, vlasnik «plavaca» osim fudbala gaji veliku ljubav i prema pokeru, koja ga je već koštala velike svote novca, pa ga je i njegova djevojka Daria morala upozoriti: «Ili ja ili poker».
 
Međutim, bogati tajkun nije se puno osvrtao na ove njezine riječi, te je prema pisanju La Gazzetta dello Sporta zadnja partija Abvramoviča koštala 500.000 eura, odnosno jahte, koju je izgubio. Ko je sretni dobitnik još uvijek se ne zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti