Abramovič se želi riješiti Joe Colea

Abramovič se želi riješiti Joe Colea

Ruski milijarder Roman Abramovič, vlasnik londonskog Chelseaja, uputio je poruku svima u klubu da ne želi više trošiti novac na Joea Colea.

Reprezentativac Engleske malo je igrao ove sezone, u kojoj će Chelsea najvjerovatnije proslaviti naslov prvaka Engleske. Osim povrede, Cole se nije uspio nametnuti novom treneru na Stamford Bridgeu Carlu Ancelottiju, te je postigao samo dva gola.

"Riješite ga se!", navodno je rekao Abramovič, a prenose engleski mediji.

Uprkos tome što malo igra, klub godišnje na Coleovu platu potroši 6,2 miliona funti i izgleda da je klub u ovom trenutku blizu tome da proda ovog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.