Abramoviča zanima i taktika
Roman Abramovič, vlasnik Chelsea

John Terry otkrio

Abramoviča zanima i taktika

John Terry, kapiten engleskog Chelsea, otkrio je medijima da vlasnik kluba Roman Abramovič razgovara sa igračima o taktici i načinu igre.

Terry je dodao da se tokom prethodne sezone promijenio odnos vlasnika kluba i fudbalera te da sada Abramovič češće razgovara sa igračima londonske ekipe.

“Nikada prije nisam razgovarao sa njim, kao ni Lampard i Drogba. Gospodin Abramovič je vrlo uspješan menager i on je taj koji donosi konačne odluke, no svakako da želi da čuje i mišljene igrača“, rekao je kapiten Plavaca.

„Abramovič gleda svaku utakmicu i sjajno je što se razumije u fudbal. Mislim da je dobro što imamo odličan odnos sa vlasnikom kluba“, dodao je Terry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.