AC Milan želi Cacaua

AC Milan želi Cacaua

Claudemir Jeronimo Barretto, poznatiji kao Cacau je sjajni napadač njemačkog Stuttgarta koji u poslijednje vrijeme naprosto žari i pali njemačkim i evropskim fudbalskim terenima.

Takve partije nisu mogle proći nezapaženo pa se za njegove usluge, prema pisanju časopisa AS, uveliko zainteresovao italijanski gigant AC Milan.

Cacau ugovor sa Stuttgartom ističe na kraju ove sezone te bi u redove Milana mogao preći kao slobodan igrač. No, za 28-godišnjeg brazilskog napadača interes pokazuje i španska Sevilla.

Međutim, ono zbog čega bi nama ova priča mogla biti zanimljiva je razvoj situacije sa našim Dijamantom Edinom Džekom koji je već dugo na meti Milana. Postavlja se pitanje da li bi Milan i dalje bio zainteresovan za skupog Džeku ukoliko bi imao priliku dovesti Cacaua i to kao slobodnog igrača.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.