Aco: Vatreni sam navijač, želim Zmajevima svu sreću svijeta

Petrović bodri u utorak nogometaše BiH

Aco: Vatreni sam navijač, želim Zmajevima svu sreću svijeta

Edmir Škorić

Aco Petrović bio je na korak velikog uspjeha sa košarkaškom reprezentacijom BiH na Eurobasketu u Sloveniji.

I sada se mnogima u glavi vrte slike sa posljednje četvrtine utakmice protiv Litvanije, kada smo se nalazili na pragu drugog kruga...

Petrovićeve suze na konferenciji za novinare nakon te utakmice bile su najbolji pokazatelj koliko je tom čovjeku, hrvatskom stručnjaku, stalo do Bosne i Hercegovine. Njegove želje su sada da se Zmajevi plasiraju na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

"Moram poželjeti sreću Sušiću i njegovim momcima. Kada mi nismo uspjeli obradovati BiH, neka oni to učine. U utorak ću biti vatreni navijač selekcije BiH, želim im svu sreću ovog svijeta", rekao je selektor Petrović u razgovoru za jedan hrvatski radio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.