Adam: Begović je odbio da ide u Chelsea

Veznjak Stokea tvrdi

Adam: Begović je odbio da ide u Chelsea

Edmir Škorić

Veznjak Stokea Charlie Adam smatra da bi Asmir Begović na ljeto mogao da napusti klub.

Begović je nezadovoljan na Britannia stadionu i mogao bi na kraju sezone da promijeni klub. Za njega se interesuje nekoliko velikana kao što je Liverpool. 

“Da, on je vrhunski golman i mogao bi igrati u nekom od klubova iz vrha. No, svi ti klubovi ipak imaju golmane. Kako god, Asmir mora da donese pravu odluku. Imao je priliku već da ide u Chelsea, ali nije htio. Odbio je Chelsea kako bi branio”, kazao je Adam.

Begović je u Stoke stigao iz Portsmoutha 2010. godine, te je sezonama glavni igrač kluba koji je konstantno u sredini tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.