Adebayor, ipak, najbliži Monacu

Adebayor, ipak, najbliži Monacu

Dolaskom Edina Džeke u redove Manchester Citya, Emmanuel Adebayor izgubio je svoje mjesto na Eastlandsu, te će najvjerovatnije uskoro mijenjati sredinu.

Kako danas piše The Mirror, togoanski napadač Manchester Citya u ovom je trenutku najbliži povratku u redove Monaca, kluba iz kojeg je otišao za Arsenal.

Baš kada je i otišao iz Arsenala, stvari su se pogoršale za Adebayora, koji u Manchester Cityu više nije nijednom zablistao onako kako je to činio u Monacu i Emiratesu.

Kako tvrde engleski mediji, Adebayorov agent već je počeo pregovore sa Monacom, koji je Cityu spreman platiti oko devet miliona funti za svog bivšeg igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.