Adebayor: Muamba djeluje sasvim normalno

"Svi smo se molili za njega"

Adebayor: Muamba djeluje sasvim normalno

Edmir Škorić

U utorak je Boltonovog veznjaka Fabricea Muambu u London Chest bolnici posjetio i Emmanuel Adebayor.

Tottenhamov napadač je samo jedan u nizu igrača i sportskih radnika koji su posjetili Muambu, mladog veznjaka koji je kolabirao u subotnjoj FA Cup utakmici protiv Tottenhama na White Hart Laneu.

"Muamba je sada dobro. Puno je bolje, može prepoznati ljude i može razgovarati. Samo smo se molili za njega. Sada moramo vidjeti kako će biti u narednih nekoliko dana", kazao je Adebayor, dodavši:

"On je snažan momak. Mislim da je prošao kroz mnoge stvari tokom protekla dvana, ali se vratio u normalu, pokušava normalno razgovarati i djeluje sasvim normalno, što je važno".

Menadžer Boltona Owen Coyle jučer je otkio kako je održao razgovor sa Muambom, kojem riječi podrške pristižu sa svih strana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije