Adebayor sretan u Arsenalu

Adebayor sretan u Arsenalu

Arsenalov napadač Emmanuel Adebayor kaže mu godi interesovanje Milana i Chelseaja za njega, ali da ne nemjerava napuštati Arsenal.

“Ja sam fudbaler, a svakom fudbaleru bi godio interes Milana. I zato ne mogu lagati i reći da me ne raduje kada čujem da se Milan zanima za mene. Međutim, tu prestaje svaka priča. Sretan sam što sam igrač Arsenala, to je ono što sam uvijek govorio i što i dalje mislim“, kaže Adebayor.

Ove sezone su Adebayoru u nekoliko navrata zviždali navijači njegovog vlastitog kluba – Arsenala.

“Da, zato što čitaju u novinama nešto što ja nikad nisam rekao. Novinari uvijek mogu pisati ono što žele, iako ja nikada nikome nisam rekao da želim otići iz Arsenala“, tvrdi Adebayor.

“Kada u jednoj sezoni postignete 30 golova, ne možete očekivati da u sljedećoj nećete biti pod većim pritiskom i većom pažnjom protivničkih igrača. Ipak, ukoliko želite postati veliki igrač, morate pronaći rješenje i za takvu situaciju. Međutim, imao sam od avgusta prošle godine dosta problema s povredama. Nije baš da sam ponosan na svoju sezonu, ali zbog spomenutih problema nisam ni previše uznemiren“, objasnio je Adebayor.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.