Ademir Smajlović na Tušanj večeras dovodi regionalnu "menadžersku zvijer" i brojne skaute

Motiv više za fudbalere Slobode i Želje

Ademir Smajlović na Tušanj večeras dovodi regionalnu "menadžersku zvijer" i brojne skaute

Adnan Beganović

Derbi susret 29. kola večeras će na Tušnju odigrati domaća Sloboda i Željezničar iz Sarajeva.

Biće to susret starih rivala u kojem su s obzirom na stanje na tabeli, tri boda potrebna objema ekipama. Pobjednik će doći korak bliže Evropi, a očekuje se i dobra posjeta na tribinama stadiona Tušanj.

Osim velikog rezultatskog značaja igračima domaće Slobode ali i Željezničara, motiv više da prikažu što bolju partiju svakako će biti i prisustvo na Tušnju velikog broja priznatih menadžera i skauta evropskih klubova.

Kako SportSport.ba saznaje, zahvaljujući prije svega dobrim vezama sportskog direktora Slobode Ademira Smajlovića, večerašnji duel posmatrat će skaut švedskog Malmea Vitomir Stavljanin koji već duže vrijeme prati mladog bh. reprezentativca Amara Beganovića, a tu su i skauti nekoliko turskih klubova.

Međutim, to nije sve, odnosno svoj dolazak na Tušanj potvrdili su nekadašnji fudbaler Slobode a danas priznati menadžer Ivan Cvjetković popurani Tarzan koji već godinama vodi brigu o karijeri fudbalera Juventusa Marija Mandžukića.

Osim popularnog Tarzana večerašnji susret posmatrat će takođe nekadašnji fudbaler Slobode koji se danas bavi menadžerskim poslovima u Belgij Cvijan Miloševići, pa zatim nekadašnji fudbaler Dinama i hrvatski reprezentativac koji se danas takođe bavi menadžerskim poslom Hrvoje Čale.

Društvo kakvo bi poželji na svojim stadionima vidjeti svi bosanskohercegovački klubovi a šta će u svoje bilježnice upisati saznat ćemo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
imace sta vide haha.. i zbi nabi loptu i valjanje po terenu..
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi