Adidas oblači Zmajeve, bez službene potvrde iz FSBiH

Reprezentacija BiH U Brazilu u novoj opremi

Adidas oblači Zmajeve, bez službene potvrde iz FSBiH

Reprezentacija Bosne i Hercegovine narednog ljeta igrat će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a po svemu sudeći Sušićevi izabranici u Južnoj Americi igrat će u drugoj opremi. 

Na adresu našeg N/FS BiH stiglo je nekoliko ponuda, o čemu smo već pisali, ali po informacijama koje imamo ponuda Adidasa je najkonkretnija i po svemu sudeći Zmajevi će u Brazilu igrati u opremi ovog njemačkog proizvođača sportske opreme. 

Međutim službene potvrde iz N/FS BiH još uvijek nema, a ista bi trebala biti objavljena u narednim danima. To je za SportSport.ba potvrdio i generalni sekretar N/FS BiH Jasmin Baković. 

"Nisam ovlašten da izjavljujem bilo šta u vezi izbora tehničkog sponzora, prije naše zvanične informacije za javnost, koja će biti objavljena u nekoliko narednih dana, po završetku svih definiranih procedura," rekao je Baković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti