Adil Rami na meti Bayerna

Bayern razmišlja o sljedećoj sezoni

Adil Rami na meti Bayerna

Uprava Bayerna priznala je da prati Adila Ramija, 24-godišnjeg štopera francuskog Lillea. Pored Bayerna za njegove usluge zainteresovan je Lyon, koji se nada da će Rami ostati u domovini.

Cijelu svoju karijeru Rami je proveo u dresu Lillea u kojem se u preko 100 nastupa isprofilirao u jednog od najboljih štopera Le Championata. Prema pisanju francuskih medija Rami bi se lako mogao naći i na spisku reprezentacije za nastup na SP u Južnoj Africi ovog ljeta.

Louis Van Gaal je njemačkim medijima rekao kako već duži period prati Ramija i da je jako zadovoljan onim što je vidio. Prema njegovim riječima mladi Francuz bi bio idealno pojačanje za Bayernovu odbranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.